Gedetailleerde notities over waterflesjes

De Dopper bestaat uit drie onderdelen: de fles, het witte gedeelte dat je eraf kunt draaien (nu is de flesopening groter) en een dop om de fles af te sluiten. Je kunt drinken via een brede opening (leuk als je ergens stilzit) of de smalle opening (slokjes op een racefiets). Dit hete kan zijn het je betreffende de dop en dit witte deel een glaasje op een voetje kan vervaardigen. Tevens een Dopper neem ik mee in een tasje, hij doorstaat de lekproef keurig. Een fles ruikt – hoe zal ik het zeggen – ander.

Buitengewoon geschikt wegens het vervaardigen over een briljante eerste indruk, steeds opnieuw
steeds weer alweer. Water geeft u merk ofwel beurs ons positieve uitstraling. Een etiketten bestaan 100% krasvast!

U dan ook kan ons waterflesje laten bedrukken betreffende de eigen merknaam ofwel foto. Ook kan u een pakkende tekst of reclameboodschap kwijt op deze flesjes. Dit dorstlessende promotieartikel kan zijn ons welkom geschenk en u maakt met die give-away ons professionele indruk.

Deze waterfles van Authentico kan zijn ons aantrekkelijk alternatief voor een glazen mag en kan zijn uitstekend vanwege het serveren aangaande vers water.

Amsterdam, Parijs ofwel een beursvloer: we regelen het. Wij tonen het aantal werkdagen levertijd en een concrete leverdatum. Deadline? Een spoedlevering kunnen we veelal nóg ons dag voorheen bezorgen.

Flesjes drinkwater bedrukt met de persoonlijk logo. Opdruk en tekst op dit etiket is geheel naar uw persoonlijk smaak in te vullen.  Het label is standaard in ..

Wij zijn wél ons en weet oor. Wegens iedere client. Ofwel je nu vragen hebt over druktechnieken of ons aantrekkelijke deal. Bel gerust. We helpen jou reclame produceren.

Een Equa waterfles Mismatch Rose Gold met ons isolerende hoes aangaande vilt heeft een strekking van 750 ml. Een Equa waterfles betreffende doorzichtig glas kan zijn volledig lekvrij dus volmaakt om mee te nemen.

Heb jouw slechts een logo? Vervolgens mogen we tevens alleen dit logo erop drukken, maar een diensten van Maxilia gaat bovendien, verzend jouw merknaam in en wij maken kosteloos een aantrekkelijk passend vormgeving! Zo benut jouw dit hele etiket op een waterfles en valt je bedrijf extra op!

Beschikbaar in 5 kleuren. Betreffende KRNWTR maak je een statement vanwege meer duurzaamheid en anti de wegwerpcultuur. En je mineraalwater blijft extra lang koel. Levenslange garantie.De voornaamste eigenschappen betreffende de roestvrijsta

Een waterfles met opdruk aangaande uw logo en/of benaming kan zijn een populair geschenk. Steeds meer ondernemers en organisaties kiezen wegens het relatiegeschenk, daar het enorm echt aansluit voor de huidige tijdsgeest. Meer en verdere personen worden zichzelf immers expres aangaande hun gezondheid en welke impact bijvoorbeeld frisdrank en andere ongezonde tussendoortjes hebben.

Ze begrijpen wat de mogelijkheden wegens een bedrukking zijn, hoe ons merknaam zo echt mogelijk tot zijn recht komt en die kleuren uit jouw logo dit mooist te combineren zijn betreffende dit middel.

Duurzaam, aardig en aantrekkelijk! Wegwerpflesjes heb jouw ook niet verdere benodigd, dus dat scheelt plastic afval! Nederlands vormgeving, vervaardigd door Rinke betreffende Remortel. Een Dopper is makkelijk af te wassen en 100% vaa

Ofschoon drinkglas ons luxere look bezit en robuuster voelt, kan zijn deze tevens click here zwaarder en delicaat. Een doelgroep die veel onderweg kan zijn, kan zijn ons kunststof waterfles mogelijkerwijs lekkerder omdat deze tegen ons stootje kan. Kunnen uw relaties sporten? Kies dan voor een plastic bidon of een fles met een drinktuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *